Presse materiale

Tobias Elof

Danish 'ukulele player

Contact: Tobiaselof@gmail.com

+45 24 26 59 16

 

 

 

Bio

Daniske Tobias Elof har på få år gået fra et liv som en ung, håbefuld musiker til at have opnået mere en de fleste - tours og koncerter rundt i Europa, Asien og Hawaii, nomineret til to Danish Music Awards og en bachelor fra musikkonservatoriet som den første i verden - med 'ukulelen i sine hænder.

 

Nordisk 'ukulele

Tobias Elof begyndte at spille 'ukulele som 8-årig - på det tidspunkt var hans ønske at spille bass, men fingrene var for små. Selvom fingrene voksede, steg hans lyst til at forsætte på dette særprægede, hawaiianske instrument, og idag er det blevet hans levevej.

 

Den 8. juni udkom Elof's debutalbum 'Ukulele Meditation, der representerer et kapitel i hans musikalske rejse som soloartist. Albummet er blevet til over 5 år, hvor Elof samarbejdet med mange kunstnere som Bremer/McCoy, Åkervinda, and tonemesteren Jonas Nakel, der udgav albummet på Toneart Rec.

 

"Elofs debutalbum trækker på tydelige nordiske rødder. Det er behageligt, beroligende og flydende. Det er naturmusik. Musik hvor man kan høre, at træerne gror, solen skinner og fuglene flyver."

- Niels Overgård, Jazznyt.com